Servicii Web Design Premium

Agentia noastra va ofera urmatoarele servicii: pagini web de prezentare, realizare magazine online, retele sociale, blog ,sistem de facturare, website educational, design si nu numai.

Oferim tot sprijinul necesar si suntem in legatura stransa cu clientul pentru a crea si implementa cele mai bune proiecte.

Marketing Online

Dezvoltam platforme ecommerce eficiente cu o rata de crestere de 29% pe an. Magazine online care ii ghidează pe clientii dumneavoastra spre produse. Cu noi vinzi mai ușor!

Responsive Website

Website-uri de prezentare si platforme eCommerce SEO friendly, optimizate si adaptate pe orice tip de dispozitiv. Servicii Web Design Premium

Website Prezentare

Avem o varietate de teme consacrate, potrivite pentru o orice tip de afacere indiferent de domeni de activitate. Realizam pagini web cu un design unic, tinand cont de toate cerintele clientului.


web design

Web Design

Procesul nostru de dezvoltare web incepe cu o consultare aprofundata. Pentru inceput, va oferim sansa sa ne spuneți totul despre afacerea dvs. și ce anume aveti nevoie de la un site web. Oricat de creative sau de indraznete ar fi ideile dvs., ne face placere sa le auzim si sa ne angajam in realizarea lor. Fiecare afacere este unica si, prin urmare, are nevoie de o solutie digitala unica.


Dezvoltare CMS

Lucram cu cea mai populara platforma CMS. Oferim solutii personalizate pentru a face cat mai ușoara administrarea conținutului web.

wordpress 1

Administrare

Implementare web cu panou de control WordPress pentru a face cat mai ușoara administrarea paginii.


Sisteme de plata securizate

Implementam sisteme de plata securizate prin partenerul nostru, Banca Transilvania pentru a face plata cat mai usoara si mai sigura pentru dvs. si clientii dvs.

sisteme de plata

Seo friendly

Prin serviciul SEO va siguram ca site-ul dumneavoastra va fi in fata competitorilor, creasand traficul si vanzarile care au un rol crucial in dezvoltarea afacerii.

Promovare Online

PPC este cel mai eficient mod de a atrage vizitatori pe site-ul dumneavoastra web. Optimizam campanii publicitare pentru a genera clicuri utile la costuri reduse fara angajamente pe termen lung.

Design Grafic

Ne angajam sa oferim companiei dvs. o identitate vizuala puternica prin realizarea de design grafic de inalta calitate. Procesul nostru de proiectare grafica este unul clar, simplu si util.


design responsive pagini web

Responsive Design

Designe-ul web responsive se refera la proiectarea paginilor web prin care continutul web al site-ului dvs. se adapteaza la toate dispozitivele folosite in interactiunea cu utilizatorul . Scopul este sa asigure utilizatorului indiferent de rezoluția ecranului, dimensiunea ferestrei sau orientarea dispozitivului, ca pagina web este adaptata perfect.


Google Analytics

Google Analytics este un serviciu de analiza web care urmareste si raporteaza traficul site-ului dvs. web. Prin acest serviciu veti avea posibilitate sa analizati rapoartele de audienta si sa aduceti valoare afacerii dvs

Social media

Social media este un loc incredibil de aglomerat. In calitate de proprietar de afaceri, provocarea consta in a va evidentia afacerea in spatiul social media. Va oferimi servicii de realizare de pagini si continut social media

Criptare SSL

Va oferim certificatele SSL care protejeaza toate transferurile de date sensibile si private prin site-uri web si sisteme online. Certificatele SSL castiga incredere clientilor si stimuleaza vanzarile prin cresterea conversiilor.


Mentenanta

Site-urile web necesita intretinere corespunzatoare pentru a putea fi instrumente viabile de afaceri. Cu pachetele noastre de intretinere si servicii complete va asiguram ca site-ul dvs. ramane pe deplin functional si optimizat.


Ai nevoie de mai multe informatii?

Contacteaza-ne