Integrare social media in site-ul dvs - Cele mai bune idei

Integrare Social Media In ziua de azi, daca doriti sa fiti cat mai conectati cu clientii dvs, va trebui sa utilizati platformele de social media alaturi de site-ul dvs. Canalele de social media si site-ul dvs web trebuie sa functioneze impreuna si fara probleme pentru a va promova cu succes in lumea online. Platformele precum Facebook, Instagram, Twitter, Printerest nu se refera doar la prietenii care impartasesc actualizari despre viata lor personala. Aceste platforme sunt de asemenea canale extrem de importante pentru a oferi informatii utile clientiilor despre website-ul dvs.

Acest articol este un ghid rapid pentru a va asigura ca site-ul dvs si platformele sociale sunt integrate si lucreaza impreuna pentru a va maximiza expunerea in mediul online si a castiga clienti noi. In loc ca acestea sa fie tratate separat, trebuie folosita fiecare platforma pentru a spori atat vanzarile cat si implicarea clientilor pe site-ul dvs.

Daca aveti un site web, este necesar sa il integrati cat mai mult posibil media sociala. Va vom oferi cateva sfaturi despre cum sa faceti acest lucru

1. Adaugati butoane vizibile de Social Media pe pagina dvs

Unul dintre cele mai eficiente lucruri pe care le puteti face este sa adaugati pe site-ul dvs butoanele (icoane) catre paginile dvs. De social media , ideal intr-un loc vizibil dar nu agasant pentru utilizatori. Acesta este un mijloc vizual de a atrage oamenii sa devina folowers si sa va urmareasca activitatea online. Prin butoanele de social media de pe pagina web, va asigurati ca vizitatorii pot gasi usor conturile dvs fara a trebui sa parasesaca site-ul. Recomandat este sa setati butoanele sau linkurile pentru a deschide paginile dvs de social media in ferestre noi, astfel incat sa se poata naviga in continuare pe site .

Exista mai multe moduri in care puteti afisa butoanele sau linkurile dvs si nici unul dintre ele nu este ideal sau gresit. In acest caz, este mai mult o preferinta de design axata pe modul in care utilizatorul va interactiona cu site-ul web. In plus puteti adauga si butoane de share a continutului de pe pagina dvs pe facebook, astfel expunerea paginii va creste substabtial.

2. Sa afisam feed-ul social media pe pagina noastra?

O alta modalitate excelenta de a integra social media este sa afisam feed-ul de Facebook, Instagram, Printerest sau Twitter-ul direct pe site. Astfel clientul care navigheaza pe site-ul dvs poate decide daca doreste sa va urmareasca. Sa va ganditi la acest lucru ca la un mijloc de a va vinde feed-ul social media chiar pe site-ul dvs, atragand fani noi pentru pagina. Cand vine vorba de afisarea fluxului dvs si adaugarea butoanelor de social media, un design de calitate este esential pentru a va asigura ca ambele platforme functioneaza in mod corect si fluid. Colaborarea cu un developer de situri web este o metoda excelenta pentru optimizarea continutului dvs social media pe pagina dvs web.

3. Cum va asigurati ca continutul dvs este usor de distribuit pe social media?

O alta modalitatea de integrare social media in site-ul dvs este utilizarea butoanelor de distribuire (share). Aceste butoane sunt diferite fata de cele care se leaga direct de profilul dvs dintr-o anumita retea sociala. Scopul acestora este de a indruma cititorii sa impartaseasca pe profilul lor ce au citit. Un singur click pe un buton si continutul dvs este gata sa fie distribuit si pe pagina lor proprie. Acest buton il ajuta si pe cititor deoarece nu trebuie copiat continutul si adresa URL sau sa paraseasca site-ul daca doreste sa distribuie distribuie continutul.

4. Cum analizam activitatea generata de butoanele social media?

Este important sa acordati o mare atentie modului in care persoanele care viziteaza site-ul dvs utilizeaza butoanele de social media. Cati oameni fac click pe link-urile dvs de social media, care buton este cel mai utilizat sau chiar cel mai putin utilizat. O modalitate usoara de a explora acest lucru este prin setarea urmaririi evenimentelor in Google Analytics sau alternativ exista numeroase pluginuri si aplicatii care va pot ajuta sa analizati interactiunile cu butoanele retelelor de socializare in mod similar cu Google Analytics, precum Facebook Analytics. Acordarea unei atentii sporite acestor date va poate ajuta sa aflalati ce postari primesc cele mai multe vizualizari, care buton de social media este utilizat cel mai des si cand este momentul potrivit pentru a posta ceva nou.

5. Este bine sa am o linie de design uniforma?

Feed-urile sociale de la inceputul paginii, in special feedurile de Instagram, reprezinta un mijloc incredibil de puternic de a aduce produsul dorit cat mai aproape de clientii dvs. Continutul paginii social media trebuie sa reflecteze continutul site-ului dvs. Daca va decideti sa integrati una dintre platformele social media pe site-ul dvs web, trebuie sa va asiguati ca feed-ul dvs contine imagini de calitate si o cromatica uniforma care sa fie asociata usor cu pagina dvs web.

6. Logarea prin intermediul unui cont de social media

Pentru a ajuta clientii sa se conecteze mai usor in contul lor de pe pagina dvs, le puteti adauga optiunea de logare in contul de pe site-ul dvs prin conectarea la unul dintre conturile social media deja create, in special Google si Facebook. Mai simplu, conectarea prin social media permite pur si simplu unei persoane sa se conecteze la un cont detinut pe o retea de socializare deja existenta- cele mai populare fiind Google, Facebook, Twitter. Studiile efectuate in statele unite au relevat faptul ca rata de conversie creste cu pana la 40% daca introduceti conectarea cu Facebook si Google. Multe branduri de comert se dezvolta exponential pe baza vizitatorilor care se conecteaza la site-urile lor de pe platforme precum Facebook sau Google.

Integrare Social Media

Unul dintre motivele cheie pentru integrarea social media in site-ul dvs este de a incuraja comentarea la articole(un flux continu de comentarii reprezinta un semn pozitiv pentru site-ul si produsele dvs). Se va primi feedback in timp real cu privire la afacerea dvs de la cititori si clienti

7. Este indicat sa se efectueze actualizari regulate?

Social media se schimba intr-un ritm atat de rapid, incat uneori este imposibil sa se tina pasul cu acestea. Este indicat sa cunoasteti fiecare platforma de social media pe care o utilizati. De asemenea este necesar sa aveti linkurile si butoanele cat mai actualizate astfel nu vor aparea probleme intre site-ul dvs si platforma social media pe care o utilizati.

Concluzii

Social media are o amploare din ce in ce mai mare astfel un procent semnificativ din publicul dvs este activ in mod regulat in aceste medii. Prin integrare social media in site-ul dvs, va creste nu numai traficul pe site-ul dvs dar prin intermediul site-ului dvs veti avea posibilitatea sa va cresteti prezenta si in social media. Cand aceste doua componente a marketingului online lucreaza impreuna rezultatele obtinute vor fi spectaculoase.   Articol oferit de Skale Web Tech SRL| Partenerul tau de hosting