Ce este PayPal ?

Ce este PayPal? Este o companie de comert electronic (e-commerce) care faciliteaza platile intre parti prin transferuri de fonduri online. PayPal permite clientilor sa stabileasca un cont pe platforma sa, care este conectat la cardul de credit sau la contul de verificare al utilizatorului. Odata confirmate identificarea si dovada fondurilor, un utilizator poate incepe sa trimita sau sa primeasca plati catre si din alte conturi PayPal.

PayPal incearca sa asigure si sa facs achizitiile online mai sigure, oferind o forma de plata care nu impune platitorului sau beneficiarului sa dezvaluie numere de card sau de cont bancar.

PayPal este o platforma de plati online, care ofera persoanelor si intreprinderilor servicii transnationale la preturi mici.

Pe langă platile online, PayPal ofera si o varietate de servicii conexe, inclusiv carduri de debit pentru plati, cititori de carduri de credit pentru micii comercianti si linii de credit.

PayPal este considerat o metoda foarte sigura de a trimite plati online.

plata online ecommerce

Cum functionează PayPal ?

De-a lungul istoriei sale, PayPal a achizitionat alte companii care servesc diferite parti ale tranzactiei financiare, transferurilor digitale de bani si pietelor de plati. Unele dintre aceste achizitii au adus îmbunatatiri tehnologice si functii suplimentare care au fost incorporate in platforma PayPal pe masura ce companiile au fost absorbite.

Tranzactiile PayPal se finalizează in cateva minute, iar compania promite ca banii vor fi disponibili pentru plata sau retragere imediata într-un cont bancar. Banii ajung în siguranta, confidentialitatea este protejata si, din moment ce baza de clienti este atat de mare, tranzactiile sunt mai rapide decat metodele traditionale in care clientii introduc informatiile de expediere si detaliile de plata pe site-ul comerciantului.

Banii pot fi transferati gratuit pe plan international daca ambele parti au conturi PayPal. Acest lucru face ca PayPal sa fie o forta competitiva in lumea transferurilor bancare atunci cand folositi moneda americana USD la nivel internațional. Atunci cand se foloseste o alta moneda, taxele PayPal devin comparabile cu cele ale unei banci traditionale.

Servicii Oferte PayPal

Numeroase magazine online includ PayPal, este o opțiune de plata alaturi de preluarea directa a informatiilor de pe cardul de credit.

Astazi, PayPal nu numai ca ofera servicii de plata, ci si finanteaza achizitii mari, extinde liniile de credit si ofera clientilor debitul MasterCard Inc., care folosesc soldurile PayPal pentru a plati lucrurile dintr-un magazin virtual sau  retrage de numerar. PayPal fiind atat de cunoscut, exista magazine in intreaga lume care vor accepta plati PayPal pentru bunuri sau servicii; unii chiar accepta plati PayPal fara contact.

PayPal ecommerce

Plata online prin serviciile PayPal poate fi integrata cu usurinta in majoritatea magazinelor online create pe platforme CMS si nu numai. Cele mai utilizate platforme CMS ar fi: WordPressMagento, JoomlaPrestashopDrupalWeebly, Wix etc…

Este sigura plata prin PayPal?

Da, Paypal este una dintre cele mai sigure metode de plata si transfer de plati online.

Titlu Articol: Ce este PayPal

paypal ecommerce b2b