Wordfence Securitate WordPress

Wordfence este unul dintre cele mai populare plugin-uri de securitate WordPress. Acest plugin imbina simplitatea cu instrumente de protectie puternice, cum ar fi caracteristicile de securitate, de conectare si instrumentele de recuperare a website-ului in caz de virusare. Unul dintre avantajele principale ale Wordfence este faptul ca puteti obtine o perspectiva asupra tendintelor generale de trafic si a incercarilor de penetrare facute de hackeri.

securitate wordpress wordfence

Wordfence ofera una dintre solutii gratuite cu protectie de tip firewall pana la protectia impotriva atacurilor de forta bruta. Cu toate acestea, o versiune premium se vinde incepand cu 99 $ pe an pentru un singur site. Wordfance vine si cu ajantaje pentru firmele de development, oferind reduceri substantiale atunci cand achizitionati mai multe licente. De exemplu, daca optati pentru 25 de licente pretul se reduce considerabil la aproximativ 29 $ pe an pentru fiecare site. In general, merita sa luati in considerare Wordfence daca dezvoltati mai multe site-uri web sau magazine online si doriti sa le protejati pe toate.

securitate wordpress magazine online

Caracteristici care fac din securitatea WordFence o alegere excelenta

Lista caracteristici:

  • Versiunea gratuita este suficient de puternica pentru site-urile web mai mici si mijlocii
  • Dezvoltatorii pot economisi bani atunci când achizitioneaza mai multe licente.
  • Are o suita completa de firewall cu instrumente de blocarea a tarii, blocarea manuala, protectie brute force, sistem de protectie impotriva amenintarilor in timp real si un firewall pentru aplicații web.
  • Functia de scanare a pluginului combate malware, amenintari in timp real si spam-ul. Acesta scaneaza toate fisierele dvs. pentru a identifica malware, nu doar fisiere WordPress.
  • Plugin-ul monitorizeaza traficul live prin vizualizari precum activitatea de crawl Google, conectari si logout-uri, vizitatori umani și roboți.
  • Aveti acces la unele instrumente unice, cum ar fi optiunea de a va conecta cu telefonul mobil, autentificare in doi pasi.
  • Comentarii spam. Plugin-ul pune la dispozitia utilizatorului un filtru spam fara a mai fi nevoie de instalarea separat al unui plugin dedicat in acest sens.
  • Va monitorizeaza pluginu-rile si va ofera informatii daca aceste au nevoie de actualizare.
  • Scanare si rapoarte. WordFence face scanari automate si ofera rapoarte saptamanale despre starea website-ului

Concluzie

Alege Pachete eCommerce Securizare
WordFence este cel mai bun plugin de securitate disponibil pentru platforma cms WordPress.

Securitate Wordpress