Solutii eCommerce Magento

Magento este un CMS open-source care ofera proprietarilor de afaceri oportunitatea de a-si extinde activitatile in spatiul online. Este un sistem de ecommerce stabil, scalabil, flexibil si usor de personalizat.

Magento foloseste MySQL ca bază de date si PHP ca limbaj de programare si are, de asemenea, elemente Zend Framework.

Software-ul este complex și extrem de eficient. Include majoritatea functiilor esentiale care se intalnesc la toate platformele de magazine online, dar are și un sistem suplimentar care include, un sistem de raportare si analiza, sistem de plata si un sistem flexibil de gestionarea a produselor. De asemenea, va permite sa rulati mai multe magazine in acelasi timp si va ofera posibilitatea de a le gestiona dintr-un singur panou de administrare. Posibilitățile de extindere a acestui cms sunt nelimitate.

 

platforma magento

Programe precum Magento pot atrage un numar mare de utilizatori. Datorita numarului mare de persoane care folosesc acest software, orice persoană care are probleme in utilizarea platformei poate primi rapid si usor un raspuns la intrebarile lor pe forumurile de specialitate.

Desi solutia eCommerce Magento este una dintre cele mai bune solutii pentru magazinele de comert electronic, aceasta platforma CMS contine o baza de date mare care are nevoie de vps sau server dedicate ceea ce face ca pretul pentru un astfel de magazin sa fie destul de ridicat in comparatie cu o solutie wordpress-woocommerce.